Verandering doet leven zegt men altijd. Tijd om die oude radiator in je badkamer te vervangen door een populaire designradiator.

Een designradiator is een radiator waarbij het esthetische aspect minstens even belangrijk is als de technische kant. De verwarmingstoestellen zorgen zo niet alleen voor een geschikte kamertemperatuur, ze worden als het ware de blikvangers van je ruimte. De radiatoren worden niet alleen in de badkamer geplaatst, ook in de keuken of de woonkamer staan ze mooi. 

 

Verfraai je woning en maak nog eens ruimte vrij ook

Design radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten. Hun strak en eenvoudig ontwerp is makkelijk te plaatsen. Zowel de horizontale als de verticale modellen zijn ideaal voor kamers met beperkte ruimte aan de muur. Waar een standaard verwarming veel plek inneemt, is de design radiator compacter. Er komt zo extra ruimte vrij, die je eventueel met een kast of tafel kan invullen De design verwarming zal op een unieke manier deel uitmaken van je interieur. Het is een fantastische manier om je woning te verfraaien. Kies voor een model dat perfect bij de stijl van de kamer past. De radiator geeft zo zelfs meerwaarde aan je woning. Het bekendste voorbeeld van een design radiator is wellicht het handdoekrek. Deze verwarming zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur in je badkamer, je handdoeken drogen er ook nog eens snel mee.

Duurzame en efficiënte Jaga radiatoren

Bij het uitkiezen van een design radiator, mag je de Jaga collectie zeker niet uit het oog verliezen. Hun radiatoren zien er niet alleen elegant uit, door hun geavanceerde technologie zijn ze zuinig en duurzaam. Een Jaga radiator verwarmt niet alleen, een ruimte afkoelen is ook geen enkel probleem. Op basis van automatische sensoren wordt er tijdig tussen warm en koud gewisseld. Dit zorgt voor een optimale kamertemperatuur, in welk seizoen dan ook. De Jaga radiator bevat slecht 10% van de waterinhoud van normale radiatoren. De verwarming zal hierdoor sneller op eventuele temperatuurwisselingen reageren. Door de klimaatverandering is het voor Jaga ook uitermate belangrijk duurzame producten te ontwikkelen. Hun radiatoren zorgen steeds voor een fris en gezond binnenklimaat. Ze kunnen makkelijk in combinatie met een waterpomp gebruikt worden, zodat een energie-efficiënte werking verzekerd wordt. Hun moderne design in combinatie met geavanceerde en duurzame technologieën zorgt ervoor dat Jaga radiatoren uniek in hun soort zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *